Na kole za buchtami

Attachments:
Download this file (Na kole za buchtami.doc)Propozice
Cyklo výlet 18. 9. 2022
Vedoucí: Milan Jehlička, mobil 723 160 199, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Sraz: v 13:00 na Slovanech na konečné trolejbusu č.1, přesněji řečeno na rohu domu č. 266, ulice V Lipinách; Trasa: asi 50 km, mapa č. 47 Vysokomýtsko a Skutečsko
Zájemci hlaste se předem (aby buchty vyšly pro každého a také kvůli případným změnám trasy)

Letošní akci „Na kole za buchtami“ potkaly dva problémy. Za prvé Iva bude v tu dobu krátce po operaci nohy, takže chůze bude možná pouze o berlích a kromě toho jsou na původní trase uzavírky z důvodu stavby dálnice. Z uvedených důvodů Ivu letos zastoupím. Rozhodl jsem se pro náhradní trasu, tu původní posuneme na pozdější dobu a budeme věřit, že uvedené problémy pominou.

Sejdeme se na Slovanech na konečné trolejbusu č.1, přesněji řečeno na rohu domu č. 266, ul. V Lipinách, kde bydlí Jitka Netušilová. Ulicí  V Lipinách a Skrbkovou projedeme do lesa, kterým pokračujeme až do obce Spojíl. Zhruba v půlce obce odbočíme vpravo a polní cestou pokračujeme ve směru na Staročernsko. Vyjedeme na silnici, kde odbočíme vlevo a po 1,5 km vpravo. Projedeme dalším lesem až na silnici spojující Veskou a Sezemice. Zde odbočíme vpravo, projedeme Veskou a pokračujeme lesní cestou až do Malolánského, kde odbočíme vlevo a přes Lány u Dašic a Dašice dojedeme do Moravan. 

Zde, jako obvykle, proběhne ve stínu ořechu ochutnávka buchet za stálého klábosení a probírání důležitých témat. Potom všichni odjedou po již známé trase domů.

Výlet je zařazen do kalendáře akcí KČT,spolek odbor Synthesia Pardubice plánovaného období  a  oblasti KČT Pardubický kraj. Členové a nečlenové KČT během organizované akce, člen KČT během organizované dopravy na akci u pojišťovny VZP, a.s. od 1.2.2019, IČO 271 16 193. Číslo pojistné smlouvy je 1310001770

Příjemné zážitky Vám přeje  Milan Jehlička    

mobil  723 160 199

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Děkujeme sponzorům, za jejichž finanční podpory se akce KČT,spolek odbor Synthesia Pardubice uskutečňují

Vyhledávání

Sponzoři

 synthesia banner 180x150

 logo Pardubice

 

 

 

 

 

 

 

 

Přihlášení